Esthetische apparatuur kopen? Leasen is slimmer!

Esthetische apparatuur leasen

Privéklinieken en ZBC’s worden vaak geassocieerd met plastische of cosmetische chirurgie. Met facelifts, gezichtscorrecties, botox, liposuctie en borstcorrecties.
Er zijn inmiddels echter veel meer (medische) specialisaties te vinden in deze omgevingen hoewel de esthetische geneeskunde vanwege het vaak non-urgente karakter, wel uitstekend functioneert in dit domein. Maar er zijn veel andere successen te noemen, in de dermatologie, urologie, gynaecologie, podologie, fysiotherapie en mond- en tandzorg bijvoorbeeld.

De technologie in de esthetische kliniek ontwikkelt zich ook razendsnel met zeer ingenieuze (chirurgische) apparaten en instrumentarium. Er worden tal van lasertechnieken toegepast, innovatieve cryolipolyse, HIFU (huidverstrakking), radiofrequentie- en ultrasoon apparatuur en nog veel meer. Een succesvolle esthetische kliniek maakt gebruik van state-of-the-art apparatuur. ClinicLease helpt u vooruit met een lease-oplossing als u uw kliniek wilt opstarten of upgraden. Vraag naar de mogelijkheden.