ClinicLease GO

Doe-het-zelflease voor zorgondernemers

Doe-Het-Zelflease

ClinicLease GO helpt u snel en effectief met de aanschaf van nieuwe apparatuur als u zelf het aankoopbedrag niet wilt betalen. Bij ClinicLease GO kunt u eenvoudig een financial lease contract afsluiten als het gaat om bedragen van €5.000, – €70.000,-. Op het moment dat de laatste termijn is voldaan bent u eigenaar van de dentale – of ICT apparatuur. Deze praktische manier van financieren wordt vaak toegepast als het om een bedrijfsmiddel gaat dat niet of nauwelijks aan technologische vernieuwing onderhevig is.

Zo werkt het
Ga naar de Doe-Het-Zelflease functie, vul uw wensen in en bekijk de leaseprijs. Als u meteen wilt doorpakken, klik dan op ‘Ga naar overige gegevens pagina’. Vul uw gegevens aan en voeg de offerte van de leverancier toe. Heeft u geen offerte? Vul dan de gegevens van de leverancier in en omschrijf het apparaat dat u wilt aanschaffen. Vraag het leasecontract aan door op ‘Vraag aan’ te klikken. Zo simpel is het!

Snelle afhandeling
Wij verwerken uw gegevens. Na een positieve financiële toetsing sturen wij u nog dezelfde werkdag het contract op. Nadat we dat getekend retour hebben ontvangen, geven wij onmiddellijk de leverancier opdracht aan u te leveren en de factuur aan ClinicLease te sturen. Voordat de factuur wordt betaald vernemen we graag van u of alles naar wens is geleverd via een speciaal acceptatie formulier. Dan pas start het contract.

Extra mogelijkheden bij Medilease

  • Het is gebruikelijk bij een financial lease dat de BTW vooraf wordt betaald. Bij ClinicLease kunt u, als u niet BTW plichtig bent, de BTW mee financieren, dat is wel zo handig. Als u wel BTW plichtig bent dan kun u de BTW gewoon terugvragen bij de belastingdienst.
  • Als u meerdere apparaten tegelijkertijd wil aanschaffen of een groter bedrag wil investeren, dan is ClinicLease PRO wellicht interessanter. Dat betekent dat een van onze lease adviseurs persoonlijk met u uw financieringsbehoefte analyseert en een oplossing op maat aanreikt.
Doe-Het-Zelflease